Rivstart på lagbygget inför 23/24

Arbetet med nästa års trupp är redan igång och vi kan glädjande nog redan i början av mars månad presentera att följande är klara för säsongen 23/24:
Linus Ryttar
Victor Olsson
Daniel Carlqvist
Elias Ewertzh
Oliver Lexenberg
Rasmus Sörgardt
Erik Aterius
Adam Falk
Tobias Liljendahl
Nicklas Nousiainen
Axel Olsson
Carl Åsell
Sportchef Tom Tärnström om förlängningarna
– Vi har ett väldigt bra lag redan i år men såklart är tanken att vi ska växla upp än mer kommande säsonger. Dock finns ingen som helst anledning att göra förändringar bara för att utan vi ska bygga laget med kontinuitet och en tydlig rollfördelning precis som denna säsong. Dialog fortsätter med befintliga spelare och vi kommer kunna presentera fler förlängningar inom kort samt under våren/sommaren även några riktigt fina nyförvärv. Jag precis som alla spelare i truppen ser verkligen fram emot resan med Brödernas och att vi lyckats få förlängningar redan nu med ovan nämnda spelare ser jag som ett kvitto på att vi valt helt rätt väg.