Markus Odén tillbaka i Väsbys bås!

Vi kan med stor glädje meddela att Markus Odén återvänder till Väsby Hockey. Markus kommer från och med måndagens träning, och säsongen ut, förstärka ledarstaben i A-laget. 

Markus är ett välbekant ansikte inom Väsby Hockey, då han arbetat inom klubben under många år, och varit en väldigt uppskattad person och ledare inom föreningen. Han var tillsammans med Viktor Tuurala tränare för Väsbys A-lag under tre framgångsrika säsonger, men valde att kliva av och satsa på sin egna verksamhet inom individuell spelarutveckling. Men nu är han alltså tillbaka och vi ser fram emot att åter se Markus i Väsbys bås.

– Det känns väldigt bra att få in Markus i detta skede. Att kunna vara tre tränare i den dagliga verksamheten underlättar enormt och ökar kvalitén på allt vi gör oavsett om det är i träning eller match. Markus har ett stort driv, engagemang och ett öga för detaljer – både individuellt och taktiskt. Nu när vi kommit så långt in i säsongen, och enbart möter riktigt bra lag, kommer de små detaljerna vara avgörande och där står vi nu ännu starkare i och med Markus intåg, säger sportchefen, Tom Tärnström.