Truppnytt 23/24: Lånet från förra säsongen signar med Rallarbo

Han var inlånad till oss under två matcher den gångna säsongen där han också hann med att bjuda på ett riktigt fint övertidsmål hemma mot Hanviken. Nu står det klart att snart 20-årige Calle Westerlund signar ett kontrakt på 1+1 år med oss!

Du var inlånad till oss under några matcher förra säsongen och nu står det alltså klart att du signar med oss på riktigt. Hur känns det?
– Det var riktigt roligt att vara med förra säsongen och det känns väldigt bra att signa med Rallarbo inför nästa säsong!

Du avgjorde även en av matcherna du spelade med ett snyggt förlängningsmål. Var det en engångsföreteelse eller är det något vi kommer få se mer av i höst?
– Jag kommer försöka bidra med offensivt spel, sen om det genererar i mål vet jag inte men jag vill alltid bidra framåt men även vara att lita på i defensiven.

Hur skulle du annars beskriva dig själv som spelare och vad har du för förväntningar på säsongen?
– En tvåvägsback som gillar att följa med i anfallet och sätta igång forwards med ett bra förstapass. Ett delmål är alltid Allettan och sen att utvecklas och ha det roligt med grabbarna i laget!

Sportchef Johan ”Gnidan” Wennberg kommenterar:
”Calle är en modern back med ett riktigt fint rörelsemönster och bra händer. Under de två matcherna han spelade med oss i vintras visade han en trygghet som jag gillar hos backar! Han fick även chansen i PP som han tog med bravur vilket bådar gott inför hösten när serien drar i gång. Calle signar ett 1+1 års kontrakt. Stort välkommen Calle!”