Oscar Walldén klar för ny säsong i klubben!

Oscar har ett rörelsemönster och en teknisk grund som på sikt bör kunna skapa möjligheten för honom att spela på högre nivå i framtiden. Att han dessutom är extremt seriös och målmedveten gör att han passar perfekt in i det vi bygger. Det känns väldigt bra att ha två så starka målvakter på plats redan nu och det ska bli roligt att se dem spor

ra varandra i vinter. – Alexander Ytterberg

Jag är väldigt glad och det känns extremt kul att få signa och förlänga mitt kontrakt med Huddinge. Jag trivdes väldigt bra i föreningen mitt första år och blev väl omhändertagen av personer i organisationen. Jag kände ganska fort att en fortsättning i klubben är något jag vill göra. Alla förutsättningar för att utvecklas finns på plats och att klubben nu också investerar ännu mer i verksamheten för att ge oss spelare ännu mer verktyg är något jag värderar. Huddinge är en stor och fin förening med höga ambitioner att ta sig tillbaka till absoluta toppen av Hockeyettan. Detta är en resa jag vill vara med på! – Oscar Walldén