Målvaktsparet klart – Olsson ansluter

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan presentera sitt målvaktspar inför säsongen 2023/2024.
Sedan tidigare var Leo Granholm klar med ett avtal över säsongen 2025/2026.
Nu har han fått sällskap av Felikx Olsson som signerat ett avtal på 1+1 år.
– En välskolad målvakt med bra storlek som vi haft ögonen på ett par år. Känns bra att vi fått till det här avtalet och vi känner att vi har ett intressant och spännande målvaktspar inför kommande säsong. Två målvakter som vill framåt och som kommer att sporra varandra, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Olsson, född 2001, har Segeltorps IF som sin moderklubb. Under ungdoms- och juniortiden har han representerat Djurgården, Haninge och Huddinge. Säsongen 2021/2022 tog Olsson Sollentuna till kval till Hockeyettan efter en stark säsong. Han kommer senast från spel med Vännäs.
– Jag har mött ÖHF de två senaste säsongerna och ser nu fram emot att bli en del av föreningen och laget. Ett ungt lag med hög ambitionsnivå där alla vill framåt i sin utveckling vilket låter som en bra kombination. Jag ska göra allt för att hjälpa laget nå framgång, säger Felikx Olsson som mäter 190 cm och väger 85 kg.

Olsson kommer spela i tröjnummer 32, Granholm i tröjnummer 30.

#ÖHF #hockeyettan