August Skiöld ansluter till Huddinge Hockey

Huddinge Hockey välkomnar August till föreningen. Spelade det gångna året i Almtuna och spelade innan dess under sina gymnasium år i Leksands juniorer. Utöver spel med juniorer har August hunnit med en hel del seniorhockey. Ifjol var han utlånad 13 matcher till Strömsbro och i år var han utlånad till Segeltorp i 13 matcher. Han fick även göra debut i Almtunas A-lag innan säsongen tog slut.

August är en intressant back med spännande verktyg. Stor och kraftfull i sitt spel. Duktig på att sätta stopp i spelet och är en stark skridskoåkare. Rör sig väldigt bra trots sin storlek på 197cm och 103kg. Att han redan hunnit med 27 matcher på seniornivå ser vi som ett stort plus i hans resa. Han gav ett väldigt bra och seriöst intryck direkt i våra möten. Det ska bli spännande att jobba med August, det är en back vi tror har stor utvecklingspotential och avtalet är skrivet på 2 år. – Alexander Ytterberg

Jag valde Huddinge då jag fick ett väldigt professionellt intryck av klubben och det känns som att jag erbjuds alla verktyg för att kunna fortsätta utvecklas och ta nästa steg. Klubbens ambition att slåss i toppen av Hockeyettan de kommande säsongerna är en resa jag mer än gärna är med på. Jag ser verkligen fram emot att spela i Huddinge Hockey! – August Skiöld