ÖHF och Ekstrand överens om en fortsättning

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag meddela att man är överens med forwarden Axel Ekstrand om en fortsättning i klubben.
ÖHF och Ekstrand har kommit överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023/2024.
– Axel är en spelare som i alla lägen sätter laget främst, en spelare med den karaktär vi vill ha. Han är användbar i alla spelformer, och klarar också av att hantera olika roller vilket är ett klart plus. Axel tog stora steg under fjolårssäsongen och vi ser att det finns fortsatt utveckling i honom, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Axel Ekstrand anslöt till ÖHF i februari 2022 och gjorde totalt 12 matcher den säsongen. Under säsongen 2022/2023 spelade Ekstrand 32 matcher och producerade fem poäng.

– Jag trivs bra i både föreningen och staden. Jag kände att jag växte en hel del som spelare förra säsongen och det vill jag fortsätta göra. Jag vill vara en spelare som tränarna kan lita på. Jag vill också försöka bidra med fler mål och poäng, säger Axel Ekstrand.

#ÖHF #hockeyettan