ÖHF kontrakterar Öberg

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – fyller på forwardsstyrkan.
Nils Öberg, född 2004, har signerat avtal för säsongen 2023/2024.

– Nils har en tid bakom sig som kantats av skada och efterföljande rehabilitering efter densamma. Nu är den tiden bakom och det finns spännande saker, och potential, i Nils som det ska bli intressant att se om vi tillsammans kan locka fram, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

KB65 är moderklubben för rightskytten Öberg som via Svedjeholmen hamnade i MoDos juniororganisation 2020.
Öberg har ett år kvar i junioråldern men har valt att ta chansen till spel i seniorsammanhang.

– Känns väldigt bra och inspirerande att få möjligheten kliva in i seniorsammanhang. Framförallt ska det bli lika bra som kul att spela hockey igen. Jag har verkligen längtat efter det, säger Nils Öberg.

Nils Öberg kommer i ÖHF spela i tröjnummer 48.

#ÖHF #hockeyettan