Nilsson förlänger med Piteå Hockey

Han gjorde sin första hela säsong i Hockeyettan under vintern och idag står det klart att forwarden Oscar Nilsson förlänger kontraktet. Oscar som anslöt till Piteå Hockey från Skellefteås juniorverksamhet har under den gångna säsongen vuxit ut till en viktig pjäs i Mikael Aaro och Björn Lavanders lagbygge. 

-Att vi kunde knyta till oss Nilsson ytterligare en säsong visar att vi är på rätt väg, både som lag och även förening. Att förädla talangfulla spelare är viktigt för oss och vi är helt säkra på att Oscar kommer ta ytterligare kliv under kommande säsong och vi är glada att han väljer att fortsätta sin hockeykarriär här hos oss och vi hoppas att han stannar fler år till, säger Piteå Hockeys klubb- och sportchef Jonatan Glader.

Kontraktet skrivs på ett år och sträcker sig över säsongen 2023/2024.