Byström kvar i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag meddela att Oskar Byström är klar för spel säsongen 2023/2024.
– En mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge. Oskar är spelskicklig, hittar kreativa lösningar som få andra. Han har de senaste åren också utvecklat sina defensiva egenskaper, samt det fysiska spelet. Oskar är trots sin ringa ålder en kulturbärare för föreningen och laget, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Byström, född 2001, fick stora delar av fjolårssäsongen förstörd på grund av skada. Han spelade 16 matcher och noterades under dessa för totalt 13 poäng från backpositionen.
– Det känns rätt för mig att fortsätta i ÖHF. Jag trivs i staden och i föreningen och vill vara med och bidra till att laget lyfter i tabellen jämfört med de senaste åren. Jag känner också revanschlust eftersom jag missade stora delar av säsongen, jag hoppas jag gjort bort de bekymren nu och får möjligheten att träna och spela på hela tiden, säger Oskar Byström, rightskytten, som kliver in i sin fjärde säsong i ÖHF.

Med Byströms signatur på avtalet innebär det att kontraktsläget i ÖHF ser ut som följer:
Målvakter
: 30 Leo Granholm, 32 Felikx Olsson.
Backar: 4 Anton Fält, 6 Hannes Alander, 12 Oskar Byström, 17 Marwin Wedemo, 20 Kevin Bergkvist, 24 Wille Persson, 27 Victor Söderholm, Utvecklingskontrakt: Emil Jonsson, Hampus Karlström och Oscar Liv.
Forwards: 11 Erik Molinder, 14 Felix Filipson, 39 Jakob Lundberg, 48 Nils Öberg, 54 Wictor Åhström, 58 Alfons Lundgren, 66 Anton Boström, 72 Axel Ekstrand, 81 Julius Hoglert, 91 Oscar Ingesson. Utvecklingskontrakt: Elias Boström, Felix Löfdahl, Anton Skogetun och Sander Skröder.