Tränarduon spikad

Vi kan med stor glädje och stolthet presentera den andra delen av tränarduon till kommande säsong. Det är ingen mindre än Markus Odén vars korttidskontrakt nu förlängs över de tre kommande säsongerna.

Sportchef Tom Tärnström om valet av tränare:
– Det känns fantastiskt kul att Markus väljer att hoppa på uppdraget permanent. Under sina tidigare tre år som A-lagstränare var han en stor del i att bygga upp Väsby till vad det är idag och gjorde också ett väldigt starkt intryck på mig, Kemi och spelarna under inhoppet i den nyss avslutade Kvalserien. Markus står för precis de värderingar vi som klubb ska stå för både på och utanför isen. Han är en väldigt engagerad och driven ledare som aldrig låter den dagliga verksamheten bli bekväm utan strävar alltid efter att både lag och individ ska bli bättre hela tiden. Han har god dialog med spelare, är inte rädd för att ta obekväma beslut och är dessutom en väldigt bra matchcoach. Det visade han inte minst under Kvalserien där vi på kort tid lyckades få laget att växa och spela laget tydligare på dess styrkor vilket gav goda resultat. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång men jag är övertygad om att Markus tillsammans med Jesper Kemi från start kommer ge laget alla förutsättningar att kunna gå hela vägen under de kommande säsongerna.