Granberg klar för Piteå Hockey

Truppen inför säsongen 23/24 fortsätter att växa och idag blev det klart med ytterligare en förstärkning. Backen Fredrik Granberg har precis skrivit på ett kontrakt med Piteå Hockey.

Den 23-årige backen kommer närmast från Boden och har Skellefteå AIK som moderklubb. Fredrik som mäter 191 cm har stor erfarenhet från spel i Hockeyettan och har på sina 127 matcher gjort 45 poäng fördelat på 13 mål och 35 assist.

En storväxt tvåvägsback som är rejäl i sitt spel och kommer bidra med både tyngd och rutin i vårt spel samt har en spännande utvecklingskurva. Han är en kille som älskar att träna och alltid vill bli bättre och vi är glada över att Fredrik väljer att fortsätta sin hockeykarriär hos oss säger Jonatan Glader, sport- och klubbchef i Piteå Hockey

Utöver spel i Boden har Granberg en säsong i Mariestad och flertalet juniorlandskamper på sin meritlista