Henrik Rommel är tillbaka

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Upplands Väsby och Brödernas Väsby till Henrik Rommel. Efter en säsong, som för Henrik till stor del tillbringades i Småland och i Troja-Ljungby, och där vi båda möttes i kvalserien, så känns det väldigt bra att Henrik är tillbaka där han hör hemma.

Två säsonger har han tidigare gjort i Väsby. En i Hockeyallsvenskan och en i Hockeyettan där han för övrigt blev bäst i hela serien med hela 69 inspelade poäng sett över hela serien. Poängproduktionen fortsatte även i Troja, om än inte riktigt i samma högra grad som i Väsby, men snittet låg ända nära en poäng per match och det i en tuffare serie.

Vi vet att vi får spetsegenskaper i Henrik. Hans skridskoåkning är lika vass som tidigare. Tempot är alltid uppskruvat och skottet samt spelsinnet vet vi sedan är i toppklass. Vi känner dessutom varandra sedan tidigare och han vet vad som väntar här så det kommer inte att bli några som helst problem för Henrik att smälta in i laget.

Sportchefen, Tom Tärnström, säger så här om Rommels återkomst:

– Henrik känner vi såklart väl efter hans två tidigare år här i Väsby. Det är en rutinerad forward med spetsegenskaper, som vi vet vad vi kommer få ut utav: en av seriens absolut bästa offensiva spelare.

Foto: Mikael Einarsson