Piteå Hockey tecknar avtal med Intersport och CCM

Intersport och CCM är numera officiella leverantörer av utrustning för hela Piteå Hockeys verksamhet. Avtalet trädde i kraft den 1 maj 2023 och gäller under 5 år.

Utöver ett representationslag i Hockeyettan finns två juniorlag och cirka 300 ungdomar i egen verksamhet. Tillsammans med Storfors AIK dessutom verksamhet i de yngre årgångarna med cirka 100 ungdomar.

En förening i Piteå Hockeys storlek med så många olika behov inom både material- och utrustning behöver starka partners med mycket god kunskap och kvalitet i alla led från design och produktion till leverans. Utöver det så har både Intersport och CCM stor kompetens och erfarenhet inom souvenirer vilket också är en viktig aspekt för oss i arbetet med att stärka vårt varumärke på marknaden. Vi i Piteå Hockey känner att vi tecknat avtal med starka samarbetspartners för alla delar av vår verksamhet, säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson.