Nyförvärv och förlängning

Vi kan idag presentera två pusselbitar till i lagbygget inför säsongen 23/24.

Markus Magnusson heter det senaste nyförvärvet, närmast kommer backen från spel i moderklubben Piteå HC som tog sig hela vägen till kvalserien föregående säsong. I bagaget finns också flera poängstarka säsonger i bland annat Lindlöven, Boden och Kiruna IF. Under sina nio säsonger i ligan har 27-årige Magnusson gjort sig känd som en spelskicklig och poängstark back.

Vi fyller på backsidan med en rutinerad och spelskicklig Markus Magnusson, senast i Piteå. Markus fick stora delar av sin säsong förstörd av en skada som han nu är återställd ifrån. Han kom tillbaka och fick känna på kvalserien till HA. Det är en rörlig och poängstark back med blick för spelet som kommer bidra med mycket. Det känns toppen att knyta Markus till TAIF, säger klubbchef Stefan Fransson.

På forwardsidan står det också klart att publikfavoriten Ivar Arnesson stannar. Ivar går nu in på säsong nummer åtta i klubben och kommer fortsätta det hårda och uppoffrande arbetet på isen.

Det är med glädje vi också kan meddela att Ivar Arnesson är klar för sin 8:e säsong i TAIF tröjan. Du får varje dag det du vill ha av Ivar, en vältränad och lojal spelare som alla lag vill ha. Han ligger i skottlinjen, jobbar och sliter och har sin extra specialitet i penalty killing och försvara ledningar. Gött med Ivar i laget, säger klubbchef Stefan Fransson.