Nästa nyförvärv in i truppen!

Centern Johannes Nilsson är klar för spel i Huddinge säsongen 23-24. Johannes spelade förgående säsong i Karlskrona. Innan dess har han representerat både Vita Hästen samt Väsby i HockeyAllsvenskan där han som bäst gjorde 15 mål under säsongen 20-21. Varmt välkommen till Huddinge!

Väldigt roligt för hela föreningen vi får hit en spelare som Johannes. Under sina år i HE har han alltid varit en av de bästa centrarna i ligan. Det är en spelare med stor offensiv kraft, bra spelsinne och med en härlig personlighet. Det ger oss ytterligare en dimension i anfallsspelet som kommer komma väl tillhands. – Alexander Ytterberg

Det känns som att klubben tar ett nytag i år efter en tuffare säsong i ryggen. Efter samtal med Alex om upplägget och verksamhet kändes det superbra och såklart vill jag hoppa på Huddinge tåget. Det känns som att vi kommer kunna vara med och tampas långt in på våren! – Johannes Nilsson