Två forwards ansluter

Vi kan idag presentera två nyförvärv på forwardsidan.

Från Vimmerby HC ansluter den 25-åriga värmlänningen Oscar Gustafsson. Oscar har fem säsonger i hockeyettan i bagaget, fyra i Vimmerby och en i Karlskrona. Senaste säsongen blev det 44 matcher och 18 poäng (6+12) från Gustafssons klubba.

Oscar har flera bra säsonger bakom sig i Hockeyettan, han är en otroligt skridskostark forward med stor potential i sig, han kommer  vara en igel i vår forechecking och med åkningen kommer han att hamna i många frilägen som det gäller att utnyttja. Han har bra karaktär och vet vad det handlar om, säger klubbchef Stefan Fransson.

Det andra nyförvärvet som vi välkomnar är 20-åriga Kasper Arwefjäll som fått sin hockeyfostran i Malmös organisation. Närmast kommer han dock från en poängstark säsong i Timrå J20 där det blev 54 matcher och 41 poäng (14+27).

En ung hungrig forward med bra skott och spelförståelse, har två bra producerande år i J20 bakom sig och redo för att ta utmaningen i seniorhockeyn. Kasper vill vara i hallen o träna för att bli bättre på allt och det ska vi hjälpa honom med, säger klubbchef Stefan Fransson.

Vi kan också meddela att William Wennström väljer att flytta till Växjö och därmed inte blir en del av laget 23/24.

Jag vill verkligen tacka William Wennström för fyra riktigt bra säsonger i TAIF-tröjan, en otroligt genuin hockeyspelare som bidragit mycket för oss . Tack så mycket för det du gjort för TAIF Wille och lycka till i framtiden, säger Stefan Fransson.