Lagbygge & övriga truppnyheter

Simon Hedlund är klar för Huddinge Hockey!

Simon spelade förgående år i Tyringe och Strömsbro. Han var även utlånad till Piteå under sitt sista år i J20. Juniortiden spenderade Simon i Leksand.

Glad över att kunna presentera Simon Hedlund som nästa nyförvärv på fw-sidan. Det är en intressant spelare med bra speed, fint skott och med en release som överraskar. En spelare med fin offensiv uppsida som han visat i både Piteå och under juniortiden. Han har rätt ingångsvärden och det ska bli spännande att jobba med honom. – Alexander Ytterberg

Huddinge kändes rätt för mig baserat på alla de möjligheter som finns för utveckling i klubben. Där jag befinner mig i karriären var det en självklarhet att hoppa på en klubb som satsar seriöst och som aspirera uppåt. När jag var nere och hälsade på så beskrev tränaren Mälberg ett bra upplägg och en tydlig plan för hur den dagliga verksamheten kommer bedrivas så ser verkligen fram emot kommande säsong. – Simon Hedlund

Övriga truppnyheter:

Efter dialog med Frans De Groot har båda parterna kommit överens om att gå skilda vägar inför kommande säsong. Vi önskar Frans lycka till!