Dick Axelsson klar för en fortsättning i Brödernas Väsby

Då kan vi med stor glädje meddela att Dick Axelsson fortsätter inom Brödernas Väsby. Han kommer dels att arbeta på marknadssidan med befintliga och nya partners, men även vad det lider dra på sig utrustningen och spetsa till laget på isen. Dick som anslöt i slutet av februari föregående säsong var en stor del i vårt lyckade kvalspel. Han levererade 13 poäng på 13 spelade kvalmatcher (5+8) och bidrog förutom med poäng, även med nödvändig rutin och erfarenhet som gjorde mycket nytta för laget.

Sportchef Tom Tärnström om förlängningen:

-Superkul att vi hittat en lösning för Dick att bidra inom klubben och göra oss ännu starkare även utanför isen. Han är en fantastisk person som vi är stolta att förknippas med. Samtidigt blir han självfallet en stor injektion när han också kliver ut på isen längre fram. Tanken är att han kommer registreras i truppen redan nu och hålla igång med träningen för att sedan någon gång efter årsskiftet ansluta fullt ut och även spela matcher. Han betydde väldigt mycket för oss föregående säsong och var ofta skillnaden i de avgörande lägena så det känns självklart jättebra att vi kommer ha Dick med både utanför och på isen framöver.

Foto: Mats Tjernström