Målvakten Isak Johansson stannar i HHC

Hudik Hockey och målvakten Isak Johansson har kommit överens om att förlänga kontraktet över säsongen 2023-2024.

Foto: Flywood Studio

Isak kom till Hudik Hockey inför AllEttan föregående säsong och startade därefter näst intill varje match. I AllEttan Norra hade han en räddningsprocent på 91,96% och i semifinalserien mot Boden fina 93,51%.

– Jag trivs väldigt bra i Hudik. Laget och hela organisationen är grym på alla sätt och vis. Personligen känns det helt rätt för min utveckling att vara kvar och ta ännu större kliv från förra säsongen, säger Isak.

Den 23-årige målvakten har tidigare representerat Wings Arlanda och Väsby i Hockeyettan samt Almtuna i HockeyAllsvenskan.

– Sedan har man också ett enormt revanschsug från förra säsongen. Så efter ett bra surr med ”Lillis” kändes det här helt rätt. Det ska bli grymt kul att få fortsätta i Hudik men också att få vara med redan från start i år, säger Isak.