Nyförvärv!

Nästa nyförvärv att presenteras för nästa års trupp är Tom Sköld.

Tom, fyller 24 i sommar och har sedan 2015 spelat i Nordamerika i diverse olika ligor för att nu senast två säsongerna ha representerat Westfield State University i NCAAIII. Hade även äran i vintras att representera Sverige i universitets VM där han var en utav kaptenerna.

Tom är en spelare som tagit en väldigt annorlunda väg än de flesta svenska spelare. Bra kille med stor hockeyvilja som nu valt att flytta hem igen för att vara närmare familjen. När man kollar på Toms spel så ser man en rörlig och defensivt stark back som försvarar området framför mål bra. Spelar även lite elakt när det behövs. Det ska bli spännande att se vad Tom har att erbjuda när vi kliver på is i Augusti. – Alexander Ytterberg

Huddinge IK är en förening med en anrik historia och ett rykte om att utveckla talangfulla hockeyspelare. För mig känns det som en självklarhet att ansluta till en klubb som har liknande ambitioner och driv som jag har. Jag ser fram emot att bli en del av Huddinge IK-familjen och bidra till deras fortsatta framgångar på rinken. – Tom Sköld