ESK säkrar upp ännu en egen talang

Enköpings SK har valt att säkra upp den sin egenfostrade talang Viktor Jakobsson. 20-åringen har signerat sitt första A-lagskontrakt för den kommande säsongen.

Viktor Jakobsson är forward och har ESK som moderklubb, där han också hittills spelat ända från hockeyskolan och uppåt.

När han nästa säsong går in i sin första seniorsäsong så är det nu klart att han fortsätter i den grönsvarta dressen. Efter en framgångsrik säsong i klubbens J20-lag, där han producerade 33 poäng på 40 spelade matcher i högsta regionala juniorserien, har 20-åringen nu skrivit på för den kommande säsongen.

Redan för två säsonger sedan var han dock uppe i A-laget och provade på och under förra säsongen noterades han för 10 matcher i Hockeyettan.

I och med Viktors påskrift så är nu 19 spelare klara hos ESK för den kommande säsongen. Noterbart att mer än hälften, tio stycken, är helt egna produkter och av de resterande nio hittar vi spelare som exempelvis Daniel Andersson och Robin Nilsson, med hundratals matcher i ESK-tröjan om än med annan moderklubb.


Viktor Jakobsson på Eliteprospects >>

ESK:s lagbygge 23/24 >>