André Smulter ansluter till Brödernas/Väsby

Som ett led i den satsningen vi gör tillsammans med Brödernas är det inte bara viktigt att säkerställa ett bra lag på isen. Minst lika viktigt är det att lyfta nivån på allt vi gör även utanför, därför har vi redan nu valt att addera ytterligare en tränare till kommande säsong. André som ursprungligen är från Vaasa i Finland har en gedigen spelarbakgrund dels från Sverige men även från utlandet.

—Han har de senaste fyra säsongerna arbetat som huvudtränare i Boro/Vetlanda i Division 2 och gjort ett väldigt bra jobb. Han är en ledare som är väldigt driven och har ett öga för detaljer som vi är säkra på kommer ge vår tränarkonstellation ytterligare en dimension i sitt sätt att arbeta. I den perfekta av världar tycker jag man ska ha tre tränare och det har varit en prioritet att försöka lösa nu när vi har lite andra förutsättningar. Vi ser väldigt mycket fram emot att André ansluter och blir ny assisterande tränare till redan klara Markus Odén och Jesper Kemi, säger sportchef Tom Tärnström.