Piteå Hockeys sportchef lämnar sin tjänst

Efter nio år i Piteå Hockeys tjänst i roller som både assisterande A-lagstränare och klubbchef har Jonatan Glader valt att säga upp sig och anta nya utmaningar. Jonatan har en lång historia i Piteå Hockey där han 2014 tillträdde som assisterande tränare för representationslaget för att senare axla rollen som klubb – och sportchef. Efter sommaren väntar en ny tillvaro för Glader på RF-SISU där han kommer att arbeta som idrottskonsulent med ansvar för Piteå Älvdal.

 Jag är otroligt stolt och tacksam över den resa som jag har fått göra tillsammans med mina medarbetare, våra supportrar och partners. Jag känner att jag lämnar något positivt efter mig och att det nu kan vara läge att det kommer in någon med ny energi som kan ta över stafettpinnen. Klubben har en spännande resa framför sig som jag kommer fortsätta att följa som supporter. 

Nu ser jag fram emot nya utmaningar i en roll som idrottskonsulent på RF-SISU. Det blir en stor förändring för mig, såklart, men jag ser fram emot en ny tillvaro där jag hoppas kunna tillbringa lite mer tid tillsammans med min sambo och vår dotter, säger Jonatan Glader.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla spelare, ledare, supportrar, styrelsen och tävlingskommittén bland många andra, avslutar Glader. 

–Vi vill från föreningens sida rikta ett stort tack till Jonatan. Det är ett vemodigt besked men vi måste givetvis respektera hans beslut och vi är tacksamma för det jobb han gjort under många år i klubbens tjänst. Styrelsen arbetar sedan någon dag med frågan om hur vi ska organisera oss för att bygga en stark förening som ständigt utvecklar sin verksamhet, säger klubbens ordförande Kjell-Anders Johansson