Efter åtta säsongen lägger Fredrik Lindström skridskorna på hyllan

Fredrik Lindström back

Efter 8 säsonger i TAIF-tröjan så kommer inte Fredrik Lindström finnas med på isen när säsongen börjar i augusti.

Linkan, som han kallas bland de flesta, har just nu en livssituation som gör spel omöjligt. Han är klar med sin utbildning, har fått ett nytt jobb i Tranås och den tjänsten börjar 1 augusti vilket gör det svårt att kombinera familj, jobb och hockey.

– Väldig tråkigt för oss i TAIF, Linkan är en fantastisk person och spelare som verkligen betytt otroligt mycket för TAIF och även för mig under åren vi jobbat tillsammans.

– En stor ledare på isen, i omklädningsrummet och runt TAIF. Känns som vi gjort något bra tillsammans hittills då han bildat familj och bosatt sig i Tranås.

– Det glädjande med killen är att han är en riktig TAIF-are. När vi satt och diskuterade i våras så ville han inte lämna TAIF utan ställde frågan vad kan jag göra! Det gillar jag verkligen och från och med nu ingår Linkan i vår sportgrupp tillsammans med Robin Johansson och Erik Gustafsson, så han får leverera här i stället.

– Sen hoppas och tror jag inte att skridskorna är lagda på hyllan för gott och man vet aldrig vad som händer i framtiden…

– Vill bara tacka dig för vad du gjort för TAIF hittills, du är en grym person!

– Lycka till nu i ditt nya jobb i augusti.

Stefan Fransson