Lagbygget har påbörjats

Fjolårets lagkapten Filip Bergsdorf samt poängbäste backen Marwin Wedemo är första namnen i lagbygget inför den stundande säsongen i Hockeyettan.

Filip går in i sin sjunde säsong i Hockeyettan och Vännäs HC, trots sin ringa ålder på 23 år, och kommer från sin poängbästa säsong i hockeyettan.
Marwin väljer att ansluta till Vännäs efter beslutet att spela Hockeyettan. Han gjorde sin första säsong i Vännäs representationslag och visade allt vad säsongen led att han gjorde avtryck både i laget och i ligan.

”Väldigt skönt att lagbygget börjar ta fart och det känns bra att Filip förlänger och att Marwin kommer tillbaka till oss. Filip visade sin rutin under fjolårssäsongen och är en stabil och ansvarstagande tvåvägscenter som är en viktig pusselbit i lagbygget, både på och utanför isen. Marwin gjorde en riktigt bra förstårssäsong i Hockeyettan och visar stor potential, kommer bli intressant att se hans utveckling under kommande säsong” säger sportchef Jonas Norman

”Vi för dialog med flertalet spelare och målsättningen är att kunna gå ut med fler nyheter inom de närmsta dagarna. Det är en väldigt intensiv period men jag har stora förhoppningar att det är en konkurrenskraftig trupp som kommer mötas upp inom några veckor för att köra igång säsongen” avslutar Jonas

Båda har ettårskontrakt med VHC