Dubbla nyförvärv och en förlängning.

Arbetet med kommande säsongs trupp fortsätter och VHC kan idag presentera trippla tillskott till truppen.

Kvar från fjolårets trupp är Wilhelm Blömer som gått hockeygymnasiet i Vännäs och nu kliver in på sin andra a-lagssäsong i svartgult.
– Vi har en stark tro på att Blömer kan ta ytterligare kliv nu när han har en seniorsäsong under bältet. Blömer har mycket hockey i sig och sitter på en fin potenial, säger sportchef Norman om förlängningen av Blömer.
Glädjande är också att två nya spelare skrivit på kontrakt. Forwarden Alvin Hägglund och backen Robin Gren är närmast att ansluta.

Backen Robin Gren har haft ett uppehåll i sitt hockeyspelande på grund av studier, men är nu redo att satsa fullt igen. Gren är skolad i Brynäs och Moras juniororganisationer, där han även fått testa på allsvenskt spel med Mora. Gren har också HockeyEttan-erfarenhet från spel i Surahammar.
– Robin är en välskolad back med fin skridskoåkning och pondus i spelet. Det kommer ta en stund för honom att komma in i grejerna, men när han gjort det så är vi övertygade om att han blir en viktig kugge i vår backuppsättning, säger Norman.

Forwarden Alvin Hägglund kommer närmast från spel i Björklövens J-organisation, samt spel i Tegs A-lag.
– Alvin är en forward som jobbar hårt och har en offensiv uppsida. Han har gjort det bra i Lövens juniorled och även visat att han klarar av att spela i HockeyEttan. Vi tror att han kommer kunna utvecklas på ett bra sätt hos oss och bli ett fint tillskott till truppen.