Piteå Hockey förstärker ungdoms- och juniorsidan

Äntligen kan vi tillkännage att Lars Lindgren och Ulf Wikgren har antagit uppdraget att utveckla föreningens verksamhet för de yngre spelarna.

Wikgren och Lindgren kommer via ett mentorskap att arbeta med att stärka föreningens DNA samt tillsammans med tränarna se till att uppdatera föreningens röda tråd. Det är ett dokument som stödjer och vägleder vår verksamhet på och utanför isen och som skall  utveckla dagens verksamhet. 

Utöver det så ligger det även i deras ansvar att agera bollplank till våra tränare så de känner ett stöd från föreningen. Detta hoppas vi ska skapa en gemensam syn och delaktighet i hur vi tillsammans ska spela ishockey och även hur det ska fungera utanför isen. 

-Det är extremt viktigt för oss att vi kan tydliggöra vårt eget DNA och hur man skall implementera det genom hela föreningen. Vi är båda glada och stolta över att ha kunnat hitta denna lösning och det är viktigt för oss för att kunna fortsätta få fram spelare till vårt representationslag, säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson. 

Satsningen gäller U15, U16, J18 och J20.

 

 För mer information läs: www.pt.se/sport