Anders Skoog lägger skrillorna på hyllan

Efter 10 säsonger i TAIF-tröjan så lägger Anders Skoog skrillorna på hyllan, om det är tillfälligt eller inte får tiden utvisa. Ett nytt jobbuppdrag och familj gör det svårt att medverka fullt ut på våra premisser då vi har andra träningstider kommande säsong.

Alltid tråkigt när trotjänare och viktiga personer/spelare lämnar TAIF, men detta var inget drastiskt beslut utan Anders och jag har vetat detta en längre tid.

Anders är en härlig person och spelare som verkligen betytt otroligt mycket för TAIF men också för mig alla åren vi jobbat tillsammans. En stor spelare på isen, i omklädningsrummet och runt TAIF. Aldrig gnällt trots lite skador genom åren utan alltid gett sitt yttersta och varit en ledande spelare varje säsong. Känns toppen att ytterligare en spelare bildat familj och bosatt sig i Tranås, måste vara bra för vår organisation.

Sen tror jag kanske inte skridskorna är helt lagda på hyllan! Trunken får han lägga i förrådet så länge och köra på gymmet i Sommen och hålla sig i trim! Man vet ju aldrig vad som händer framöver med suget…

Vill tacka dig Anders för vad du gjort för TAIF de här 10 säsongerna, du är en grym och härlig person. Kör hårt nu på gymmet och i löpspåret och fortsätt din resa med nya jobbet och familjen.

Stefan Fransson