ÖHF kontrakterar Boström

Elias Boström har varit med ÖHF:s Hockeyettan-lag under försäsongen med ett utvecklingskontrakt.
Nu har Boström signerat kontrakt över säsongen 2024/2025.

– Elias fick känna på seniorhockey redan under förra säsongen och var en av spelarna som fick möjligheten till utvecklingskontrakt inför den här säsongen. Elias har fortsatt sin positiva utveckling och därför känns det både bra och rätt att vi nu kommit överens om ett ”riktigt” avtal för de två kommande säsongerna, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Boström, född 2005, mäter 182 cm och väger 75 kg och gör sin tredje säsong i ÖHF:s organisation. Moderklubben för centern är Anundsjö IF.

– Det känns jättekul att få den här möjligheten. Jag ska jobba hårt för att fortsätta utvecklas och mitt mål är att hjälpa laget i alla lägen, säger Boström som i ÖHF kommer att spela i tröjnummer 16.

 

#ÖHF #hockeyettan