Inför matchen: Brödernas/Väsby vs Enköpings SK

Ikväll är det dags för match i Renew Arena mot seriekollegan Enköpings SK. Matchstart: 19.00. Kvällens match blir finländaren Joni Nikkos första i Brödernas/Väsbytröjan. Joni har hunnit med ett par träningar med laget efter att han anslöt för en vecka sedan.

Under veckan har ett par spelar haft småkänningar och förkylningar. I kvällens laguppställning saknas Filip Rydström och Gilbert Gabor. Däremot är Henrik Rommel tillbaka i laget. Dessutom får juniorforwarden Elliot Wahlstrand chansen att visa upp sig. Målet vaktas av Linus Ryttar.

Enköping inledde sitt träningsmatchandet hemma mot Vallentuna den 23 augusti, och har sedan dess inte spelat någon match. Vallentuna vann den matchen med 2-1. Enköping har under sommaren tappat sju spelare och värvat in fem nya. Utöver det så har Wilmer Lindblad återvänt till ESK efter den låneperiod hos oss i Väsby.