Välkommen in i familjen, Sirius Asset Management!

Nu har det blivit dags att börja presentera våra underbara partners. Först ut är inga mindre än Sirius Asset Management. Vi i Brödernas/Väsby är otroligt glada över att ha er med på resan, som en av våra huvudpartners.

Nedan ger Sirius oss lite inblick i deras verksamhet och tankar om samarbetet:

På Sirius gillar vi utmaningar och utmanare; personer, företag och organisationer som sätter upp höga mål för sig själva och som jobbar hårt för att nå dessa. Vi är själva utmanare inom finansbranschen, där vi hela tiden strävar efter att tillföra unika värden och på olika sätt utmana etablerade aktörer och normer på en extremt konkurrensutsatt marknad under ständigt skiftande förutsättningar. Vi kan relatera till spänningen i att satsa stort och det hårda arbete som krävs för att nå önskade resultat, men även till den tillfredställande känslan av att passera viktiga milstolpar på väg mot slutmålet. Därför är det en självklarhet för oss att vara med och stötta Brödernas/Väsby Hockey i deras satsning mot SHL 2030.