Brödernas bjöd på extra ost i Bahcohallen

Det blev som väntat en tuff match för Enköping när man tog emot Brödernas/Väsby hemma i Bahcohallen på onsdagskvällen. Förlusten skrevs till hela 0-7 och det var precis så stor klasskillnad mellan lagen som siffrorna visar.

Seriepremiär 1 okt: ESK-Wings
Säkra din sittplats nu!  Köp biljett här >>

Den första periodens inledande tio minuter var Enköpings. Hemmalaget såg riktigt hungriga ut och matade Väsbymålvakten Victor Olsson med chanser och ett eller två hemmamål hade inte känts helt orättvist.

Men halvvägs in i perioden tog det roliga slut och resten av matchen handlade det mest om Brödernas/Väsby.

Redan i första periodvilan hade man en tremålsledning och när man gjorde två snabba direkt i inledningen av den andra perioden så var det ju inte mycket spänning kvar.

ESK försökte att streta emot och vägrade lägga sig platt, men vad hjälper det när gästerna är minst ett nummer bättre.

Några av Väsbymålen var riktiga delikatesser, där ESK-försvaret var och köpte hamburgare med bröd. Väsbyspelarna bjöd på extra ost.

Med 0-6 på tavlan efter två perioder blev den tredje perioden ganska avslagen. Väsby hade flera numerära överlägen men det blev bara ett mål för Väsby i avslutningsrundan och matchen slutar 0-7.

Redan på fredag är det genrep inför seriepremiären då Wings kommer till Bahcohallen. Samma Wings som ESK ska ställas mot i seriepremiären nästa helg, också det i hemmaladan.

Matchen på fredag kan på inget sätt rädda en miserabel försäsong, men man har nu sista chansen att spräcka försäsongsnollan.

ESK – Brödernas/Väsby 0-7 (0-3, 0-3, 0-1)
ESK:s målskytt: –

ESK:S TRÄNINGSMATCHER:

23 aug kl 19: ESK-Vallentuna 1-2

6 sep kl 19: Väsby-ESK 7-3

8 sep kl 19: Wings-ESK 2-0

13 sep kl 19: ESK-Surahammar 1-5

15 sep kl 19: Surahammar-ESK 8-2