ESK hittade ett sätt att förlora även sista försäsongsmatchen

Alexander Starck sätter ESK:s andra mål i matchen mot Wings. Foto: Håkan Hagman

Enköping förblir utan seger på försäsongen. I fredagskvällens genrep hemma mot Wings hittade man åter ett sätt att förlora.

Seriepremiär 1 okt: ESK-Wings
Säkra din sittplats –  köp biljett här >>

Övertygande spel och ledning 2-0 efter första perioden. Det såg bra ut inledningsvis för Enköping när man hade sin sista försäsongsmatch i och med fredagskvällens möte mot Wings hemma i Bahcohallen.

Med bättre skärpa i avsluten hade det mycket väl kunnat vara mer än två måls ledning efter första perioden.

Men två individuella misstag i den tredje perioden blev avgörande för gästerna, som vände och till slut vann med 2-3.

Återigen en sur förlust men den här gången ändå efter en godkänd insats rent spelmässigt kryddat med ett bra målvaktsspel av Martin Örtengren. Den unge talangen räddade bland annat fler frilägen under matchen.

Nu var det som sagt några onödiga misstag som fällde laget den här gången, men inför seriepremiären nästa helg kan spelet i övrigt räcka långt.

Seriepremiären för övrigt en ren repris på kvällens match då det är just Wings på hemmais som gäller på söndag.

Från fredagsmatchen ska vi också notera att backen Mattias Eklund var inblandad i båda ESK-målen. Först gjorde han resolut 1-0-målet på egen hand, sen gav han assist till Alexander Starck när han prickade in 2-0 (bilden ovan).

Nu är det bara för laget att bryta ihop och komma igen. Ännu har man trots allt inte tappat någon poäng.

ESK – Wings  2-3 (2-0, 0-1, 0-2)

ESK:s målskyttar: Mattias Eklund, Alexander Starck