ESK har laddat om för seriepremiär

Efter en trasslig försäsong helt utan seger har Enköping nu slickat såren och laddat om inför söndagens seriepremiär på hemmais mot Wings.

SERIEPREMIÄR! Förköp biljett här >>

Samtidigt som det inte är optimalt att rada upp förluster på försäsongen, så saknar det ju helt betydelse när serien under söndagen dra igång. Det är först nu vi spelar om poängen!

Enköping har förmånen att göra premiären å hemmais och det i form av ett Upplandsderby mot Wings.

Lagen har träningsspelat mot varandra två gånger och det har varit två jämna matcher. Hemma i Märsta vann Märstalaget med 2-0 och senast i Bahcohallen förra fredagen fick man en uddamålsseger med 3-2.

I övrigt har Enköping som sagt haft en tung försäsong med idel förluster. Trots det har tränaren Jonas Norgren tonat ner att det råder kris i lägret.

—Vi har en fantastiskt grupp som hela tiden strävar efter att höja sig och göra det bättre. Ska vi börja vinna måste vi ta bättre betalt på de chanser vi skapar, där har vi inte alls fått den utdelning jag tycker vi förtjänar, har Jonas sagt i intervjuerna under säsongen.

Samtidigt som det inte är någon hemlighet att nya lagkaptenen Tim Friberg är värvad som en tänkt poängspelare, så vill Jonas Norgren ändå påpeka att säsongens lagbygge inte är tänkt att luta sig mot enskilda spetsspelare.

– Hos oss så kommer gruppen bli den viktigaste, vi är helt beroende av att alla stämplar in varje dag. 

Säsongen i Hockeyettan är upplagd som ifjol. Fram till jul spelas fyra serier med tio lag i varje serie, där man möts hemma och borta. Totalt 18 omgångar fram till jul.

De fem bästa i varje serie går vidare till Allettan, där man delar in i en norr- och en syd-serie strikt efter geografiskt läge. Samma gäller för Vårettorna, dit övriga 20 lag kvalificerat sig. I dessa serier startar alla på noll poäng.

En nyhet i Bahcohallen är att man kan reservera sin numrerade sittplats. Bäst är såklart att förköpa sin biljett, men det går också att köpa sittplatsbiljetten i entrén för den som föredrar det.

 


ESK Hockey – Wings HC
Bahcohallen
Söndag 1 oktober kl 16:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>