Jonas tillbaka i ESK – kastas in i hetluften redan ikväll

En ny målvakt ställer sig mellan stolparna för Enköping i onsdagskvällens bortamatch mot Hanviken. 26-årige Jonas Eneroth gör comeback i föreningen och kastas direkt in i hetluften.

 Se Hanviken-ESK på Hockeyettan Play >>

Jonas Eneroth gjorde tio matcher för Enköping säsongen 2017-2018 men har sedan dess tillhört Köping där det total blivit totalt 157 matcher i Hockeyettan och några inhopp på allsvensk nivå, senast i Västerås förra säsongen.

Den här säsongen har han dock inte haft något kontrakt och när ESK fick en lite längre skada på Emil Jansson passade man på att signa upp Eneroth.

—En perfekt lösning för oss nu när Emil går skadad. Jonas kommer in med rutin och erfarenhet som är vad vi behöver i omklädningsrummet, kommenterar ESK:s sportchef Christian Nordenberg.

Efter att ha tränat med laget blott en vecka så kastas han in i hetluften redan ikväll, när laget möter Hanviken på bortais.

—Jonas är en vinnarskalle och kommer med en tydlig ”kravspec” på vad han förväntar sig av sina medspelare.

Ondagskvällens match är omgång två i Hockeyettan Östra. ESK förlorade premiären hemma i söndags mot Wings med 4-1 efter att ha dominerat matchen i tre perioder men fortsatt sin svaga målproduktion framåt.

Hanviken är allmänt tippade att nå Allettan även den här säsongen och kunde till slut vinna sin premiär borta mot Vallentuna. Men det krävdes förlängning innan man satte 2-1-målet som gav segern.

Matchen startar kl 19 och sänds på Hockeyettan Play.

 


Hanvikens SK – ESK Hockey
Tyresö Ishall
Onsdag 4 oktober kl 19:00

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Play >>
Enköpings-Posten >>