Tung kväll mot Nyköping

Snyggt förspel av Oscar Pentler ger oss 1-0 genom Rasmus Larsson. Efter 7.25 får vi utvisning som vi precis klarat av när vi åker på ett lagstraff. Givetvis inte bra. Tack och lov gör vi ett bra Box Play med många täckningar. Efter powerbreaket tar Nyköping över mer och mer och trycker ned oss djupt i vår zon gång på gång. Mackan storspelar dock i mål och vi håller undan.

Andra börjar böljande där lagen turas om med målchanser. Dock åker vi igen på en utvisning efter 24.29. Dock gör vi ett bra Boxplay igen. Slarv efter 28.25 får Nyköping ett friläge där Pontus Karlsson är ofin att göra mål. Efter 32.34 drar Emil Hedström ett chansskott som Rasmus snyggt styr in. 1.12 kvar av andra kvitterar Nyköping, surt då vi tycker att vi skulle få med oss en utvisning. Det vill sig inte utan med 41 sekunder kvar får vi en utvisning.

Tyvärr hinner det inte går mer än 15 sekunder av tredje innan Nyköping gör 2-3. Efter 44.48 är Pontus ofin igen och gör 2-4. Nej, ikväll var vi numret för små! Nyköping spelade mycket bra! Det är bara att bryta ihop och komma igen.