Svettig kväll i Tyresö!

Vi kommer till start med inte mindre än 3 etablerade spelare. Givetvis tuff uppgift. Första fem startar med

böljande spel fram och tillbaka. 5.15 i första drabbas vi av utvisning, som vi reder ut med bra boxplay. Efter utvisningen får vi jobba hårt för att få ut pucken ur egen zon. 14.07 gör Tyresö/Hanviken 1-0. Redan efter 15.21står det 2-0.

Tyresö/ Hanviken trummar på direkt i andra och redan efter 1.29 får vi en utvisning. 14 sekunder senare står det 3-0 på tavlan. Efter målet spelar vi bättre och bättre och lyckas få några längre anfall. Efter dryga 11 minuter hamnar vi i ordentlig brygga när Tyresö/Hanviken trycker ned oss i närmare 2 minuter där vi har långt till byte. Något bättre i andra.

Bättre kämpaglöd i tredje där

vi verkligen försöker. 2.40 kvar tar vi ut Oscar och försöker få in ett mål med en man mer. Med 35 sekunder kvar får vi äntligen med oss en utvisning, den första på 6 perioder. Vi krigar verkligen de sista 2.40 men lyckas inte få in pucken. Bara gratulera Tyresö/Hanviken till väl genomförd match.