Ny målvakt i ESK inför fredagens hemmamatch

Det blev bara två matcher i ESK-tröjan för Jonas Eneroth. Foto: Håkan Hagman

Inför fredagskvällens hemmamatch mot Eskilstuna Linden tvingas Enköping till förändringar på målvaktssidan. Den nyligen invärvade Jonas Eneroth lämnar laget och ersätts med 26-åriga Viktor Andersson från division 2.

ESK vs LINDEN: KÖP BILJETT HÄR >>

Det blev alltså bara två i ESK-buren matcher målvakten för Jonas Eneroth. Uppsalakillen väljer att sluta med hockeyn då han inte känner den räta glädjen med att fortsätta.

Man kan säga att han går tillbaka till den status som var innan ESK hörde av sig.

—Vi får rikta ett stort tack till Jonas som hjälpte oss och gav hockeyn ett sista försök. Bara att önska lycka till i livet utanför målgården, menar ESK:s sportchef Christian Nordenberg.

Redan till fredagskvällens hemmamatch mot Eskilstuna Linden har man en ny målvakt att presentera. Viktor Andersson, med över hundra matcher i Hockeyettan tidigare, hämtas från Spånga i division två.

—Stor tack till Spånga för en smidig övergång. Med Viktor får vi in precis den typ av spelare som vi vill ha i ESK, spelare som vill göra det ordentligt när vi ändå är i hallen, menar Nordenberg.

I år har han bara spelat två matcher med Spånga i tvåan. Annars kommer Viktor närmast från två säsonger med Wings. Hockeyfostran var hemma i Karlstad, där han också gick i Färjestads hockeygymnasium.

I Hockeyettan har han även representerat Karlskrona, KRIF, Skövde och Borås.

Förhoppningsvis är han spelklar redan till fredagskvällens hemmamatch mot Eskilstuna Linden. Kontraktet är förövrigt skrivet 1+1 år.

Linden är en motståndare som ännu efter sina tre spelade matcher har noll poäng på kontot, men som häromveckan förstärkte sin backsida rejält i form av ex-landslagsmannen Daniel Gunnarsson. Förutom tio landskamper har han nästan 500 matcher i SHL (Luleå, Karlskrona, Färjestad och Leksand) och kommer närmast från spel med Västerås i Allsvenskan.

Matchen startar kl 19:00,

 


ESK Hockey – Eskilstuna Linden
Bahcohallen
Fredag 13 oktober kl 19:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>

 

OBS! Sista chansen i helgen att nyttja nedan erbjudande: