Vi börjar inspirerande första 3 minuterna, men sen trycker Visby ner oss fram till de får en utvisning efter 4:16. 13 sekunder senare gör Tim Dackell 0-1 efter pass från Oscar Pentler.

7:40 får Oscar Pentler en superchans efter en fin passning av Tim Dackell, tyvärr går den över.

Med endast 37 sekunder kvar av första gör vi ett misstag i försvarszonen som Visby inte är sena på att utnyttja. Skotten 9-5.

Andra perioden börjar i högt tempo där lagen växlar chanser. 6 minuter in får Emil Gabrielson en jättechans efter att vi tryckt ned Visby än längre stund. Minuten senare är han framme igen med en jättechans. En period med flera fina chanser till oss följer. Med 2.12 kvar serverar Gustav Eurenius en fin pass till Sebastian Lindström som får en fin målchans. 1:01 kvar drabbas vi av en utvisning efter en delaying the game av Max Mattsson. Svettig slutminut av andra. Vi gör en mycket bra andra period och borde givetvis gjort mål. Skotten 15-13.

Redan efter 1:15 av tredje får Emil Gabrielson ytterligare en kanonchans, men inget mål tyvärr. Tredje perioden helt jämn där vi fortsätter göra en mycket bra match. Skott: 14-6

I sudden vinner vi första tekning och har kontroll på pucken när sekretariatet gör ett misstag och sätter igång hesa Fredrik. I nästa tekning får Visby kontroll och efter 50 sekunder gör dom segermålet.

På det hela så var det inte riktigt rättvist men det är bara att bryta ihop och komma igen.