Förlust borta mot Vallentuna!

i inleder inspirerande första 4, sedan blir vi dock något bekväma. 5:02 får Vallentuna en utvisning inoffensiv zon. Powerplay dock resultatlöst. 8:30 åker vi på en utvisning på Emil Gabrielson. 1 minut senare står det 1-0 till Vallentuna. 9.63 kvitterar Dennis Von Walden på pass av Emil Gabrielson. 11:58 åker vi på en ny utvisning när Emil Hedström skjuter pucken över plexiglaset. Vi reder ut utvisningen med ett bra box play. Resten av perioden böljar fram och tillbaka, något vi inte är riktigt nöjda med. Skotten 7-9

Redan 18 sekunder in i andra perioden får vi utvisning på Gustav Kapborg. Bra boxplay igen.
4:15 spelare Gustav Eurenius, Mikael Hedlund och Tim Dackell bra och pucken dansar på mållinjen. Vi ökar därefter tempot och får ett antal längre anfall. Resten av perioden dominerar vi men lägger för få pickar på mål. 2 minuter kvar snurrar Hedlund, Dackell och Pentler ordentligt och mål är inte långt borta. 29 sekunder dräller vi med pucken och Vallentuna är inte sena att straffa oss. Skotten 13-10

I tredje får Vallentuna några långa anfall på
oss i inledningen. 6.36 åker Oscar Pentler ut 2 minuter. Några sekunder senare står det 3-1 på tavlan. 9.09 får Vallentuna en utvisning. Vi gör dock ett mindre bra powerplay. 51.33 har vi dock fortsatt pressa och Sebastian Lindström får in pucken på pass från Olle Dahlman och Emil Hedström. Med 6.17 kvar drar Emil Gabrielson på sig sin andra utvisning för kvällen. Vi reder ut det med ett bra boxplay. Vallentuna spelar bra sista minuterna och ger oss aldrig någon bra chans att kvittera. En