Brödernas/Väsby för tunga till slut!

Jämn inledning där vi får till några bra anfall. Efter 8 minuter får Rasmus Larsson en jättechans. 5 minuter kvar skapar Väsby en farlig chans pucken studsar dock ut och stim Dackell får ett friläge. 1.34 kvar får Sebastian Lindström en ful smäll och får utgå. Bröderna får 5 minuter för förseelsen. Skotten 6-8

1.38 in i andra drabbas Brödernas av ytterligare en utvisning och vi får spela 5 mot 3. Vi skapar några farliga lägen men får inte in pucken. 4.21 gör Dennis Von Walden 1-0. Vi fortsätter skapa lägen men efter 9 minuter har Bröderna ett skott i virket. Med 8.17 åker Oscar Pentler på en utvisning. Vi är dock täta i box play och reder ut utvisningen. Skotten 9-7

Första 5 av tredje trycker Bröderna ned oss djupt i egen zon och vi får slita hårt. 45.59 åker vi på en utvisning av Gustav Eurenius. 56 sekunder kvar av utvisningen kvitterar Brödernas. 48.24 utökar Brödernas. 10.00 slarvar vi och Brödernas utökar till 1-3. 49.15 drar vi på oss ytterligare en utvisning genom Dennis Von Walden. 56.44 är det dags igen, 2 minuter för Emil Hedström. Bra boxplay igen. Med 2.21 kvar tar vi ut Marcus Johansson som förövrigt varit lysande ikväll. 1.49 kvar sitter Emil Hedström på botebänken igen. Bara att gratulera Brödernas/Väsby.