Snabba puckar i ESK – ny assisterande tränare klar

Ett välbekant ansikte tar plats som assisterande tränare hos Enköping. Kevin Lidström, med gediget förflutet som spelare i klubben, plockas upp från den egna juniororganisationen kunde klubben meddela under tisdagen.

Det går fort i hockey – och så även hos Enköpings SK i Hockeyettan.

Igår sparkade man huvudtränaren Jonas Norgren och ersatte honom med den tidigare assisterande tränaren Jakob Mylläri.

Och redan idag meddelar man att den nya assisterande tränaren hämtas från ESK egna J20-lag, där huvudtränaren Kevin Lidström plockas upp och blir ny assisterande tränare i A-laget.

Som spelare gjorde han 108 matcher för ESK och hela 295 matcher i Hockeyettan totalt. Som tränare var han förra säsongen assisterande i Surahammars IF innan han tog över huvudansvaret i ESK:s J20 fram till nu.

— Kevin stod allra högst upp på Jakob Mylläris önskelista som assisterande och när han redan fanns i vårt J20-lag under kontrakt så var det ju en öppen dörr för oss att komma överens. Kevin är väl bekant med klubben sedan tidigare och har bred erfarenhet från ligan. Det känns fantastiskt bra att det blev Jakob och Kevin som ska leda laget framåt, menar ESK:s sportchef Christian Nordenberg.

Som kuriosa kan nämnas att Kevins första uppgift blir att besegra lillebror Adam. Han spelar nämligen i Visby/Roma, som är motståndare i ESK:s kommande match på söndag hemma i Bahcohallen.