Assisterande klubbchefen med 1000 järn i elden!

Just nu är det speluppehåll i hockeyettan, men bara för det så är det långt ifrån lugnt för Boismålvakten Tobias Sandberg. Nej han har fullt upp att göra i sin andra roll som assisterande klubbchef, en roll där han fullkomligt sprutar ut nya idéer och initiativ för att sätta Bois på kartan. Och det är ett arbete som verkligen märkts, inte bara i hallen, utan även i arbetet med sponsorer. 

Berätta hur det fortskrider med marknadsarbetet!

– Det ser bra ut, det är en ständigt pågående process, är inte slut bara för det är november. Mycket möten och nya idéer så arbetet fortskrider med oförminskad takt.

Vi kunde se ett nytt grepp på sociala medier här, instagram takeover!

– Ja vi har diskuterat hur vi kan bli mer aktiva på olika forum så vi syns, så det är ett sätt att komma närmare laget och se deras vardag. Sedan försöker vi få in mer tävlingar och så, vilket vi sett ger effekt. Så det är många småsaker som ändå kan bygga broar mellan föreningen och supportrarna, det finns mycket som ska göras.

Annat som vi märkt av är after work och oktoberfest, och då har det varit otroligt mycket folk i puben!

– Ja det var ett initiativ som en grupp kom fram med och det blev jättelyckat! Det gör att folk kommer till hallen, det är ganska enkelt att sitta hemma annars, men vi vill ha folk till hallen, då är Oktoberfest och after work och familjefest sådana saker som gör att folk kommer, det är därför många klubbar jobbar så.

Är det något mer på g vad gäller matcharrangemang?

– Ja det kommer hela tiden, nästa match mot Dalen har alla ungdomar under 25 år fri entré tack vare att ICA Oxen och Mariehus sponsrar, det är en åldersgrupp vi vill se fler av i hallen, och vi hoppas att de upptäcker vilken rolig grej det är att kolla på ishockey. Sedan kommer det derby, enkronasmatch, familjedag, och vi har även ett nytt projekt som är hemligt. Sedan jobbar vi på andra spännande saker som kan höja matchupplevelsen med. Det kommer komma lite nytänk, så håll utkik på sociala medier och hemsidor så bjuds det på lite överraskningar framöver, kanske redan till fredagsmatchen.

Har ni märkt av neddragning för företag?

– Ja vissa företag har tuffare tider, så är det, så vissa har dragit ner, men andra har ökat, så vi är betydligt längre fram än vi var förra året, så det ser positivt ut. Vi skapar mer engagemang hos partners, när vi ger engagemang så får vi också mer tillbaka, som nu med ICA Oxen och Mariehus. Ger dem engagemang då bjuder de också lättare till, så mycket ser positivt ut. Vi hade en partnerresa för några veckor sedan då vi reste till SHL. Det var ett tillfälle för nätverkande och ett sätt att visa uppskattning och gör så att företagen kan komma närmare varandra. Vi har många företag som har seriekort, men detta blir ett sätt att knyta kontakter som vi kan erbjuda och då kan även de erbjuda oss saker. Och det är mer sådana aktiviteter på gång.

En annan grej som är väldigt aktuell är att hockeyettan har ett kanonerbjudande på årsabonnemang. Kan du berätta om det?!

– Ja det är en kampanj där hockeyettan skänker 50 kr till Cancerfonden för varje nytecknat årsabonnemang, men det ger dessutom klubben 500 kronor och kan vi nyteckna 50 abonnemang så ger det dessutom klubben en bonus på 100 000 kronor, så jag hoppas verkligen att folk tecknar sig nu det skulle vara fina pengar för klubben att få in! Ett utmärkt sätt att dels se alla matcher, dels att stötta Bois och cancerforskningen. Så kan de med månadsabonnemang istället gå över till årsabonnemang så skulle mycket vara vunnet för alla.

Har du något avslutande att berätta?

– Att har folk fler tips på hur vi kan synas så hör av dig till mig, samma med företag som vill synas med oss, häromdagen var vi på Ramirent, vi kan skräddarsy det som passar just ditt företag och hur ni vill ha det. Vi har många samarbeten med nya och gamla företag, Bois märks av mer än någonsin, vi vill skapa mervärde för alla, och det gäller hela föreningen. Alla ska vara med och känna sig delaktiga! Vi hade ett damlag som hade en rosa cup här för ett litet tag sedan, och det var fantastiskt se engagemanget! Så vi är en förening som vill ta nästa steg, och vi har mycket på g som är bra. Sedan har vi några hemmamatcher kvar där vi ska försöka behålla serieledningen, jag hoppas se många då och får se vilken bra produkt vi erbjuder!

Av Krister Holm