ESK söker revansch mot Hanviken

Efter 40-årsfesten i söndags är Enköping åter tillbaka i vardagen. Festprylarna är undanställda och blåstället är istället framtaget inför onsdagens hemmamatch mot Hanvikens SK, där man har revansch att utkräva.

ESK vs HANVIKENS SK: KÖP BILJETT HÄR >>

Bahcohallen firade 40-årsjubileum i samband med söndagens hemmamatch mot Visby/Roma och de annonserade festligheterna lockade säsongsbästa på läktarplats med nära 500 besökare.

Enköping är nu tillbaka i vardagen och på onsdagskvällen väntar hemmamatch mot Hanvikens SK. Törs man hoppas på en ny fin publiksiffra?

Helt klart är i alla fall att Enköping behöver ta på sig blåstället och jobba stenhårt.

I söndags blev man avklädda av gästerna från Gotland i två perioder, men kom ut starkt i den tredje där man kunde hämta ikapp lite av underläget och förlusten stannade vid 2-5.

Senaste mötet mot Hanviken, i Tyresö Ishall, vann Hanviken med 3-0 utan att imponera. Det enda som egentligen imponerade i den matchen var av den negativa sorten – Enköpings oförmåga att sätta sina chanser.

En ”normal” utdelning på chanserna i den matchen hade garanterat gett poäng. Större var skillnaden inte mellan lagen förr gången.

Hanvikens sportchef förövrigt förre ESK-målvakten Marcus Due-Boje, som gjorde 26 matcher i grönsvart säsongen 13-14.

Enköpings nya tränarduo Jakob Mylläri och Kevin Lidström har nu gjort sin första match och ställs nu mot ett bättre lag än senast om man ser till tabellen, där Hanviken är tvåa.

Tyvärr får man nu klara sig utan Lukas Henze, som var inblandade i båda målen och även blev utsedd till matchens lirare senast. Anledningen är den skada han ådrog sig i den sista perioden.

Inte heller junioren Tim Almgren är med ikväll. Han spelade senast på lån från Örebro och någon förlängning är i nuläget inte klart.

 


ESK Hockey – Hanvikens SK
Bahcohallen
Onsdag 15 november kl 19:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>

 

Teckna prenumeration på Hockeyettan Live och stöd samtidigt både Mustaschkampen och ESK Hockey >>