PUBLIKINFO: Hudik Hockey – Sundsvall Hockey

Hudik Hockey vill tillsammans med kvällens matchvärd Hälsinglands Sparbank önska er varmt välkomna till Holmen Center. Passa på att besöka matchvärden i entrén.
Matchstart 19:00. Dörrarna öppnar 17:30
Kom i tid, mycket folk väntas besöka matchen ikväll.

Förköp till matchen finns på biljett.hudikhockey.se
Alla under 18 år går in gratis. Legitimation kan behöva uppvisas.

Läs nedan om det nya väskförbudet.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.

Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.
Väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in samt för barns skötväska.

På vårt styrelsemöte i Augusti togs beslut om att vi blir en kontantfri förening, vilket innebär att vi framöver inte tar emot några kontanter varken på parkeringen, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:

Parkering – Swish (köper man sin matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Parkeringskort för hela säsongen: https://secure.tickster.com/sv/lp9ar29x09aue9r/products
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster på biljett.hudikhockey.se
Cafeteria – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish