Förlust med 3-2 borta mot Nyköping!

Förlust med 3-2 mot Nyköping!
Matchen börjar böljande men Nyköping skapar fler chanser men Marcus Johansson spelar stabilt i målet. Efter 9.05 får Nyköping en riktigt fin chans och Wings slår till icing. 10.16 går Wings till anfall och Oscar Sarhus gör 0-1,
Wings jämnar ut spelet efter målet och får fler anfall. 5.46 slarvar Wings och Nyköping får friläge. Oscar Pentler åker på 2 minuter. Wings spelar tight i boxplay och klarar utvisningen. Med 1.18 kvar får Gustav Eurenius en jättechans men inget mål. Skotten: 13-10

Redan efter dryga minuten av andra perioden får Oscar Pentler ett gyllene läge att göra mål. Efter 5.15 så slarvar Wings i ett anfall och Nyköping får en kontring och Damian Szurowski åker ut 2 minuter. Dryga minuten senare kvitterar Nyköping. Efter 10 minuter får Wings tre jättechanser. 4.05 kvar av andra gör tyvärr Wings det man gjort för många gånger i år, får inte bort pucken framför Marcus i målet och Nyköping gör 2-1. I bytet efter målet trycker Nyköping på rejält och skapar flera chanser. Skotten: 11-11

Redan 1.03 in i tredje tittar Wings på när Nyköping skjuter utan skymning långt utifrån in 3-1. 2.04 får Nyköping kvällens första utvisning. Wings skapar dock inga farligheter. 13.51 in i tredje styr Joel Linander in 3-2 på Marcus Karlssons skott från blå. 6 minuter kvar skapar Wings tryck och både Dennis Von Walden och Emil Gabrielson hade jättechanser att kvittera. 1.10 kvar tar Wings timeout. Detta efter att Wings tryckt ned Nyköping långt i deras zon. Med 1 minut kvar tar Wings ut Marcus Johansson och spelar 6 mot 5. 15 sekunder kvar slås Oscar Pentlers klubba av och helt obegripligt att det inte ger utvisning. Sur förlust igen! Skotten 4-11 Totalt: 28-32