Publikinfo inför Sundsvall 4/1

Hudik Hockey vill tillsammans med matchvärden Tisdag – Tryck och Reklam hälsa er varmt välkomna till matchen mot Sundsvall torsdag 4 januari i Holmen Center.

Tisdag är ett av södra norrlands största digitala tryckerier och har levererat reklamprodukter med märkning till stora, såväl som små företag och föreningar över hela landet sedan 90-talet.

Matchstart 19:00. Dörrarna öppnar 17:30.
Kom i tid för att undvika köer.

Förköp till matchen finns på biljett.hudikhockey.se
Alla under 18 år går in gratis. Legitimation kan behöva uppvisas.

Läs nedan om det nya väskförbudet.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.

Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.
Väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in samt för barns skötväska.

På vårt styrelsemöte i Augusti togs beslut om att vi blir en kontantfri förening, vilket innebär att vi framöver inte tar emot några kontanter varken på parkeringen, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:

Parkering – Swish (köper man sin matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Parkeringskort för hela säsongen: https://secure.tickster.com/sv/lp9ar29x09aue9r/products
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster på biljett.hudikhockey.se
Cafeteria – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish