Söndagar inte vår melodi!

Sur förlust i Skellefteå!

Matchen börjar i ett högt tempo med böljande spel fram och tillbaka. 4.40 in i första perioden hamnar vi i problem i egna zonen och Clemensnäs utnyttjar det och gör 1-0. Slarviga passningar från vår sida gör att det är svårt att få till bra spel. Efter 16:45 drabbas Clemensnäs av en utvisning. Vårat powerplay hackar och vi får inte till några chanser.
Skotten: 10-7

Något bättre inledning på andra. Efter 5.40 gör Rasmus Hedin 1-1 på oss av Didrik Lif och Tim Dackell. Detta efter vårt första långa anfall. Efter 7.49 får vi utvisning på Marcus Karlsson. Bra boxplay igen. Vi får dock jobbigt efter utvisningen där Clemensnäs får ett långt anfall på oss. Efter 13.25 får vi en icing. Direkt på tekningen gör Clemensnäs 2-1. Efter 15.12 gör Clemensnäs 3-1 efter en tilltrasslad situation i vår zon. 19.03 för Didrik Lif 3-2 på pass av Tim Dackell detta efter vårt andra långa anfall.
Skotten: 14-11

Tredje perioden hinner bara bli 24 sekunder innan Damian Szurowski åker ut 2 minuter på puck out. Clemensnäs hinner bara spela powerplay i 50 sekunder innan även de får en utvisning. Efter 9.54 får vi en tvivelaktig kvalitet utvisning på Gustav Eurenius. Bra boxplay igen där vi är mycket nära att kvittera. Efter 12:45 blir det smågruff i anfallszonen. Powerplay för Wings. Inget bra powerplay. Clemensnäs får ett friläge där Anthony Nyberg gör en jätteräddning. 15.02 in i perioden åker Clemensnäs på ytterligare en utvisning. Vi lyckas inget vidare med detta Powerplay. Med dryga minuten kvar plockar vi ut Anthony och spelar med 6 man men det räcker inte. Clemensnäs vinner med 3-2. Söndagarna har inte varit vår melodi denna 3 veckor långa Roadtrip.