Truppnyheter – ny back Philip Alftberg. Lån Oliver Olsson

Philip Alftberg är en 27-årig back som ansluter till oss för resten av säsongen. Philip har en gedigen erfarenhet med 51 matcher i Hockeyallsvenskan och ett par matcher i SHL. Senast kommer Philip från spel i danska ligan, där Philips säsong avbröts i höstas på grund av en skada. Fast besluten om att komma tillbaka i spel har Philip varit på is i ett antal veckor och är nu redo för spel. I Philip får vi in en skridskostark och spelskicklig back som kommer bidra i spelet fem-mot-fem och special teams. Philip är spelklar redan ikväll och kommer spela i nummer #29.
Vi har även kommit överens med Nybro Vikings om ett lån av forwarden Oliver Olsson 🤝
Oliver har i år spelat 19 matcher för Nybro i Hockeyallsvenskan och står noterad för tre poäng (1+2). Lånet sträcker sig över två matcher, idag och på söndag. Det är en oerhört bra lösning då vi är kort om folk, och dessutom får in en riktigt bra forward. Vi tackar Nybro Vikings för möjligheten!